top of page
FOR
KIDS

LET'S PARTY

LET'S PARTY

Op zoek naar een leuke locatie om de verjaardag van jouw kind te vieren? Bij ons op Blijland bieden we vijf super leuke verjaarsdagspakketten aan. Een kinderfeestje om nooit te vergeten! 

De feestjes kunnen elke woensdag en zaterdag geboekt worden. De kosten zijn 17,50 per kind. Stuur ons een mail voor meer informatie of om te boeken, maar wees snel want vol is vol!

d10393a8-49fe-4eb2-8759-bdc5b500ca9e_edi

ALICE IN
WONDERLAND

Creëer samen met je vriendinnen jouw eigen Wonderland hier op Blijland. Creatief en gezellig samen jouw verjaardag vieren.

 

De middag beginnen we met een kleine picknick setting, hier kan je je cadeautjes uitpakken en proosten met een glas limo. Hierna gaan we lekker aan de knutsel. Om ons eigen Wonderland Tea Party te beginnen hebben we natuurlijk een mooi gedekte tafel nodig. Hier kunnen jij en je vriendinnen helemaal los gaan met het versieren van jullie eigen borden en thee kopjes. 

Als alles klaar is gaan we samen de tafel indekken en begint het feest pas echt. Taartjes, koekjes en cupcakes staan klaar om versierd en gegeten te worden. 

Om nog meer in de “wonderland sferen” te komen ga je na het eten je eigen bloemenkrans of ander gek hoed-achtige object knutselen. Tussendoor kan je samen met je vriendinnen poseren voor de camera om alle herinneringen van die dag vast te leggen.

Staat iedereen op de foto? Dan is het alweer 17:00 en tijd om naar huis te gaan.  Om deze dag nooit meer te vergeten en een stukje van Blijland mee naar huis te nemen mag je je beschilderde bordje theekopje etc. mee naar huis nemen. Zo kan je ook als de dag voorbij is nog steeds genieten van de mooie dag. 

Tijd 13.00-17.00

10-15 kids

16f98081-a15a-4dbf-af26-92b13854e277_edi

OUD
HOLLANDSE
SPELLETJES

Een hele middag gevuld met lekker ouderwets spelletjes spelen. Een variatie van 10-15 verschillende spellen afhankelijk van de leeftijd en hoeveelheid uitgenodigde kinderen.

 

Je wordt om 13:00 ontvangen met een lekker stuk appeltaart en een kan limo. Na dat alle cadeautjes zijn uitgepakt en iedereen zijn bord leeg heeft kan de pret beginnen. De groep wordt opgedeeld in 3 tallen. We hebben de spellen verdeeld op het veld opgebouwd. Een aantal moeten ze individueel spelen (in de kleine groepjes) en een aantal met z’n allen. Met elk spel verdienen ze punten, hiermee kunnen ze uiteindelijk het laatste spel spelen. Tussen de spellen door krijgen ze een snack en wat te drinken. Om deze dag nooit te vergeten wordt er nog een leuke groepsfoto gemaakt en is er een kleine prijsuitreiking.

 

Lijst met spellen: Zaklopen, kegelen, snoephappen, touwtrekken, ringwerpen, stoelendans, stelte lopen, sjoelen, 

blikgooien, eierloop, koekhappen, spijkerpoepen, ezeltje prik, poolstokspringen en klompenrace. 

 

Tijd 13.00-17.00

10-15 kids

 

5e61b78b21ada7fed8f6c3ed1ae2839e.jpg

STOERE 
JONGENS FEEST

Je eigen vlot bouwen hoe gaaf is dat. Samenwerken om alle materialen te vinden om daarna tegen elkaar te strijden wie als eerst het vlot af heeft en strijden wie het snelst kan varen.

 

We beginnen de dag om 13:00 met een lekker stuk cake waarbij de cadeautjes kunnen worden uitgepakt. Daarna komt een korte uitleg hoe het spel/ bouwen er uit gaat zien. En dan gaan we van start! In het weiland liggen een aantal materialen verstopt die je met elkaar moet gaan verzamelen. Iedere groep krijgt een handleiding hoe ze werk moeten gaan.

 

Na het bouwen kan je samen met je vrienden een echt kampvuur maken en hier worstjes en burgers op braden. Na dat iedereen een hapje heeft gegeten is het alweer 17:00 en tijd om naar huis te gaan. 

 

We kunnen niet wachten om jou en je vrienden te ontvangen en samen er een mooie dag van te maken!

Tijd 13.00-17.00

10-15 kids

3fbf5ec5-020a-4bca-8ff8-53c98d280dfd.JPG

kids festival

Hoe leuk is het om samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes je eigen festival te hebben! 

 

Nu vraag je je vast, wat heb je allemaal op een festival?  Er kan muziek gedraaid worden (je hoeft alleen jou favo playlist door te geven) er zijn verschillende stands met snacks en zelfs een echte cocktailbar (alcoholvrij natuurlijk.) Als je wil kan je oude kleding meenemen en deze vermaken tot een echt festival outfit onder begeleiding van een styliste. Ook zijn er over het terrein verschillende spellen te spelen en kan je samen met je vrienden een kampvuur maken en hier aan het einde van de avond marshmellows en worstjes roosteren. 

 

En er zijn nog veel meer leuke activiteiten gepland om een echte festival sfeer neer te zetten! Laat je verrassen en geniet van een heerlijk feestje op Blijland. We kunnen niet wachten om je bij ons te ontvangen!

Tijd: 15.00 tot 19.00

15-25 kids

c8a8bbb2e446ca24d6f10328841f8400.jpg

FLOWER POWER 

Een echt flower power feest!

Om in de echte flower power vibes te komen hebben
wij super leuke outfits voor jou en je vriendinnen klaar liggen! Na dat iedereen zich heeft omgekleed is het tijd voor 

een lekker stuk cake waarbij de cadeautjes kunnen worden uitgepakt.

Samen gaan we leuke k nutsel activiteiten doen en staan er allemaal leuke spellen voor je klaar die onder begeleiding kunnen worden gespeeld. Na afloop kan je samen met je vrienden een echt kampvuur maken en hier marshmallows op roosteren. Na dat iedereen een hapje heeft gegeten is het alweer 17:00 en tijd om naar huis te gaan. 

 

We kunnen niet wachten om jou en je vrienden te ontvangen en samen er een mooie dag van te maken!

Tijd 13.00-17.00

10-15 kids

Let’s
Connect

Nieuwe Weg 5

2253NA Voorschoten

0624221090 Marleen

0683163724 Cornelie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page