top of page
mini
festival

LET'S PARTY

LET'S PARTY

Op zoek naar een leuke locatie om een verjaardag, jubileum te vieren? (of gewoon zin om een super tof feest te geven) Bij ons op Blijland bieden we het hele terrein elk laatste weekend van de maand ter beschikking voor jou feest! Met overnachting in een echte festival sfeer.

 

 Stuur ons een mail voor meer informatie of om te boeken, maar wees snel want vol is vol!

mini
festival



 

data 2022
29-30 april
27-28 mei - SOLD OUT
24-25 juni - SOLD OUT
8-9 Juli - SOLD OUT
26-27 augustus - SOLD OUT
30-1    oktober - SOLD OUT

Je huurt het hele terrein voor twee nachten voor 1000 euro.  Je kan met maximaal 45 mensen gebruikmaken van het terrein. Jullie zijn van harte welkom op vrijdag vanaf 12:00. Er zijn  25 slaapplekken ter beschikking. Hieronder valt de boomhut, 2 caravans, een blokhut, 2 pipowagens en een tipi tent.  Je bent hier van alle gemakken voorzien, je moet alleen je eigen handdoeken  meenemen. Als er meer mensen willen overnachten is dit geen probleem de kosten zijn 15euro p.p extra, zij kunnen hun eigen tenten meenemen en hier een mooi plekje voor zoeken om op te bouwen in het weiland van Blijland. In de oude stal kan je gebruik maken van de Wc’s en douches. Op het weiland staat een grote legertent met tafels en stoelen die je kan gebruiken voor het geval dat het weer niet mee zit en je niet in de regen wilt dansen. 

 

Wat nog belangrijk is om te weten is dat Blijland zelf ook bewoond wordt. Niet alleen door Marleen, de eigenaar van het terrein, maar ook door een aantal dieren. Daarom is het belangrijk om respectvol om te gaan met de omgeving. Je kan een kampvuur maken als je je eigen hout meeneemt, alleen let er wel op dat je het vuur niet te hoog laat branden. 

 

Om te dansen heb je natuurlijk muziek nodig, wij vragen je om na 01:00 deze uit te zetten. Willen jullie nog verder feesten na 01:00? Dan raden we je aan om er een silent disco van te maken. 

Je hebt het terrein afgehuurd tot zondag 12:00, wij vragen je om Blijland “bezemschoon” achter te laten. Zorg er alsjeblieft voor dat er geen vuilnis in de natuur achterblijft en breng je eigen vuilnis, lege flessen etc. zelf weg. 

 

Heb je verder nog vragen neem gerust contact met ons op. 

Wij wensen je heel veel plezier met je feest op Blijland!

Let’s
Connect

Nieuwe Weg 5

2253NA Voorschoten

0624221090 Marleen

0683163724 Cornelie

bottom of page